Talpreflexzóna terápia (Talpmasszázs)

Reflexológia története:

Talpmasszázs - reflexzóna masszázs története A módszer azonban feledésbe merült, valószínűleg az azonos gyökerekből sarjadó akupunktúra szorította ki. Az ősi egyiptomi gyógyászatban is alkalmazták a kéz és a láb reflexzónáinak masszírozását, amit egy szakkarai síremléken is ábrázoltak. A síremlék egy akkor élt orvosé és i.e. 2300-ból való.

A történetírók szerint Benvenuto Cellini (1500-1571), a híres firenzei szobrász és ötvösművész, az egész testében érzett fájdalmait a kéz- és lábujjaira gyakorolt erős nyomásokkal kezeltette.

Bővebben ...

Thai talpmasszázs

A Thaitalpmasszázs serkenti a belső szervek aktivitását, fokozza az egész test működését. Egyensúlyba hozza a vér- és nyirokkeringést, ezáltal javítja az állóképességet. Erősíti az immunrendszert, segíti a salakanyagok és toxikus anyagok lebomlását. Teljesen ártalmatlan és mellékhatások nélküli, ezért széles körben alkalmazható. A thai talpmasszázshoz a kezeket, ujjakat és egy rózsafapálcikát használok, krémmel és olajjal.  

Nyirokmasszázs( nyirokdrenázs)

A Nyirokmasszázs( nyirokdrenázs) olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást. Rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így a sejtek és a szövetek regenerálódását is elősegíti. Csökkenti a gyulladáskészséget, segíti a meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

Wellness Masszázs

Fogásrendszere enyhíti a testi és lelki panaszokat egyaránt. Segít a jó közérzet megteremtésében, megőrzésében, ugyanakkor gyógyító hatású is: csökkenti a lábduzzadást, a végtag-, derék-, nyak-, váll- és fejfájdalmakat.