Kedves Melinda!

2008-ban, 3 éves antibiotikum, gyulladás csökkentők után kerültem egy ismerősöm által hozzád. Hólyaghurut és petefészek gyulladások váltakozásával. Már régen babát szerettünk volna, de a nőgyógyászom azt javasolta, hogy addig ne is próbálkozunk, amíg a sok gyulladás meg nem szűnt. Már a reményemet adtam fel, amikor a kezelések  elkezdődtek… A 6-ik alkalom után már éreztem a jótékony hatását, megszűnt az aggodalom, a feszültség, sokkal több energiám volt. A következő hónapban, már a coli baktérium sem volt kitenyésztve. Hála neked, ma már együtt örülünk a kis Marcikának is a párommal.

Tóth. A

 

Gerincsérvvel kerültem Melikéhez.

Már többszöri műtéteim voltak. Az orvos tolókocsival riogatott, ha nem engedem rögzíteni a gerincemet. Akkor még bottal közlekedtem 2007-ben, és szép lassan már nem volt szükség rá. Gyógytornára is járok azóta is, és hálaistennek táplálkozásomat is megváltoztattam tanácsodra, amiért letudtam fogyni. Köszönöm a segítséget,  sok nyugtató, szavaidat, és hogy megtanítottál pozitívan látni a világot.!

K. B

 

Nőgyászom ajánlásával..,

Többszöri lombik programpróbálkozás után. Régen még jártam talpmasszázsra, és ezért is gondoltam ártani nem árthat. Többszöri korrekciós (endometriózis) műtéteim is voltak az utóbbi 4 évben. Jó helyre kerültem, a szervezetem felerősítettük, megnyugodtam és egyszerűen egy vizsgálat után minden rendben volt nőgyógyászatilag. Belekezdtünk a lombikba utolsó esélyt adva magunknak a férjemmel, és köszönöm sikerült. Most vagyok a 3-ik hónapban.

Kata

 

Kedves Meli!

Szeretném, megköszöni azt a csodálatos élményt, melyet varázslatos kezeddel nyújtasz. Ezt szavakkal nem lehet leírni. Ez minden szeretetre vágyó embernek csak megtapasztalni lehet ebben a rohanó egymással csak felületesen törődő világban! Köszönöm.

N.Pannka